Εξυπηρέτηση & Εμπιστοσύνη

Uncategorized

Η εταιρεία…

Συνεργείο – Εμπόριο Φορτηγών Αυτοκινήτων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1974 στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη και την εμπορία φορτηγών αυτοκινήτων. Η πολύχρονη εμπειρία μας, πιστοποιεί την άρτια εξυπηρέτηση των  πελατών μας, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς.

Πλέον είναι η παλαιότερη και η πιο άρτια καταρτισμένη επιχείρηση του είδους της, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης.

Απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση (κατασκευαστική, τεχνική, εμπορική, τουριστική) που χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για την παροχή γρήγορης και άμεσης τεχνικής υποστήριξης και ανταλλακτικών για φορτηγά και λεωφορεία.

Βρισκόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, σε μία έκταση 6 στρεμμάτων με όλους τους απαραίτητους λειτουργικά χώρους (Συνεργείο – Έκθεση Οχημάτων – Αποθήκη Ανταλλακτικών – Συνεργείο Οργάνων – Χώρο Αναμονής και Εξυπηρέτησης Πελατών).

Συνεργείο:

Το πλήρες και εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας, είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα συντήρησης και επισκευής Φορτηγών Αυτοκινήτων και Ειδικών Οχημάτων. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη συντήρηση του οχήματος σας.

Παρέχει:

– Service/περιοδικό έλεγχο οχημάτων

– Διάγνωση βλαβών (μηχανικά & ηλεκτρονικά)

– Επισκευές κινητήρων φορτηγών αυτοκινήτων

– Επισκευές συστήματος πέδησης

– Επισκευές υδραυλικών συστημάτων

– Έλεγχος & Επισκευή Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Το συνεργείο μας βρίσκεται στην διάθεση σας για να λύσει το όποιο πρόβλημα του οχήματος σας, παρέχοντας ποιοτική – τεχνική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Βελτιώνουμε συνεχώς την τεχνική μας κατάρτιση και τον εξοπλισμό μας.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 17:00.

 

Ανταλλακτικά:

Η εταιρεία καλύπτει μια μεγάλη σειρά ανταλλακτικών και ειδικότερα σε IVECO, Mercedes-Benz, Man, VOLVO K και άλλους κατασκευαστές, ενώ συγκριτικό της πλεονέκτημα αποτελεί η διατήρηση παρακαταθήκης ανταλλακτικών μέσω δικτύου συνεργατών, ώστε να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των πελατών της.

 

Όργανα οχημάτων:

Ταχογράφοι

Το συνεργείο οργάνων της εταιρείας μας εκτελεί κάθε είδους εργασία που αφορά τόσο τους Αναλογικούς όσο και τους Ψηφιακούς ταχογραφους (Ελέγχος, Επιθεώρηση, Επιδιόρθωση, Παροπλισμός, κλπ)

Είναι εξουσιοδοτημένο από την VDO, για εκτέλεση εργασιών για τους εγκεκριμένους τύπους ψηφιακού ταχογράφου, που διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Ταξίμετρα

Η εταιρεία μας διαθέτει ταξίμετρα των εταιρειών HALE και ΠΑΝΘΗΡΑΣ στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Εκτελεί εργασίες εγκατάστασης ταξιμέτρων & ταμειακών μηχανών σε κάθε τύπο οχήματος καθώς και εργασίες ελέγχου, επιθεώρησης, επιδιόρθωσης ταξιμέτρων,

ταμειακών μηχανών ταξί (ΑΔΗΜΕ).

ABS

Το συνεργείο μας με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS σε φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων.